Спорт

Монтана се хвърля за трофей и у нас след Женева

  10.01.2019 13:47             
Монтана се хвърля за трофей и у нас след Женева

Волейболистите на Монтана се включват във финалната фаза на турнира за купата на България при мъжете. Зала „Васил Левски“ в Пазарджик е домакин на заключителната фаза. Носителят на трофея ще стане ясен в неделя. Срещата на Монтана е днес от 20.30 ч. срещу Левски /София/. Турнирът се открива в 12.15 ч. с двубоя Пирин /Разлог/ - Добруджа 07 /Добрич/. Следва изключително интересният сблъсък между волейболистите на ЦСКА, които са водачи в класирането и шампионите от Нефтохимик 2010 /Бургас/ от 15 ч. Домакините от Хебър играят с Марек Юнион Ивкони /Дупница/ от 17.45 ч.

В събота победителите от четирите срещи ще играят на полуфинали, съответно от 15:30 и 18:30 ч, а в третия, последен ден, 13 януари ще бъде определен носителят на купата, като финалният мач започва в 18:30 ч.

„Всеки един от нас има желание да спечели трофея. Силно се надявам с отбора с който разполагаме да стигнем до финал. Ще се раздадем на терена докрай”, категоричен бе наставникът на Монтана Даниел Пеев.

Кметът Златко Живков също пожела успех на отбора.

„В последните дни на 2018 година спечелихте турнира в Швейцария, където играхте по същата схема. Дано имате късмет и в неделя да сте на финал”, сподели градоначалникът.