Крими

ОБНОВЕНА Запали се автобус край пожарната във Враца СНИМКИ

  04.01.2019 09:05             
ОБНОВЕНА Запали се автобус край пожарната във Враца СНИМКИ

Тази нощ горя автобус на частна фирма, с който се возят работници в близък до Враца завод, видя отново първи репортер на „Конкурент“, от когото и останалите медии „научиха“ /най-непочтената от тях побърза да препише материала от konkurent.bg с гръмкото заглавие: "Военно положение!...", но след това го свали и гузно обвини информационния сайт на Северозапада в своята грешка. В интернет обаче има достатъчно доказателства, но в журналистиката има неписан закон да не се отговаря на анонимници/.

Горялото тази сутрин возило е било паркирано близо до пожарната в града, затова огнеборците бързо са стигнали и потушили пламъците. Въпреки намесата им обаче возилото е унищожено и най-вероятно ще излезе от употреба.

От полицията опровергаха предварителната информация на "Конкурент" за умишлен палеж и допълниха, че возилото е пламнало, докато в него е бил шофьорът му.

Инцидентът, според ОД на МВР бил станал към 6.15 часа, когато в него бил шофьорът, но не е имало други хора.

За разлика от пътническия аовтобус, тази нощ във Враца горя и друго превозно средство - БМВ, за което има подозрения, че е било запалено умишлено.