Спорт

Фенклуб „ЦСКА – Видин“ събра армейци от 3 поколения за празника

  16.12.2018 13:15             
Фенклуб „ЦСКА – Видин“ събра армейци от 3 поколения за празника

Фенклуб „ЦСКА – ВИДИН“ отпразнува в събота вечерта 14-ия рожден ден. Янко Веков и компания показаха традиционното си гостоприемство пред гостите, сред които бяха Росен Петров, Павел Маринов и Валтер от „Енимълс“,  момчетата от ЧЧ Радецки /Козлодуй/ начело с Алекси Христов, Юри от Бяла Слатина, Нено Ненов, Кръстю Лапков и Анелия Бобева от София, Милена Илиянова от Лом, момчетата от „Бойс Видин“, приятелите от „От Видин до Карибите“, от Белоградчик, Димово, Кула и Брегово.

В елитното заведение се събраха цесекари от 3 поколения. Най-интересно бе на най-малките с червени сърца, които за първи път бяха на такъв купон - радваха на всяка една песен, на снимката с момчетата от сектор "Г" и подаръците - календари на любимия ЦСКА, на "Енимълс“, на фен клуб "ЦСКА - ВИДИН", значки, химикалки и др.

„От мач на мач, екскурзии в страната и чужбина, благотворителни турнири по футбол за деца и девойки, срещи с ветерани - легенди и запознанството с хиляди Армейци, станали приятели за цял живот, тези 14 г. преминаха неусетно. Пожелаваме си да бъдем всички живи и здрави, единни и сплотени, през 2019 г. да подкрепяме любимия отбор в битката за титлата и по терените в Европа!“, пожелаха си домакините от „ЦСКА – ВИДИН“.