Спорт

Иво Марков изпраща годината заедно с „драконите” и „орлите”

  14.12.2018 19:40             
Иво Марков изпраща годината заедно с „драконите” и „орлите”

Иво Марков изпраща 2018 г. с наряд за мача между „драконите” и „орлите” във футболния елит. Председателят на областния съвет на БФС във Видин ще влезе в ролята на делегат по време на срещата Дунав – Лудогорец от последния за тази година 20-и кръг в Първа лига. Лидерът от Разград гостува в Русе утре. Неделният двубой в Дунавската столица ще започне в 12.30 ч. За главен съдия е определен Никола Попов. Негови асистенти ще са Веселин Мишев и Георги Минев. С наряд за четвърти рефер е Георги Давидов. Константин Писков пък ще наблюдава действията на бригадата.
Дунав взе само 1 т. в последните 5 кръга. Русенци загубиха веднъж в предходните 5 домакинства. Те имат 21 отбелязани гола. Не се разписаха в 5 мача от началото на сезон. „Драконите” запазиха едва 3 пъти вратата си суха.
Заради наказания предстоящия двубой с Лудогорец ще пропуснат титулярът във всички срещи на Дунав досега Мартин Ковачев, както и Светослав Ковачев и Божидар Васев. Поради същата причина в състава на гостите пък ще липсва Марселиньо.
Лидерът от Разград не триумфира само в 1 от последните си 13 мача. Шампионът спечели 5 от предходните си 6 гостувания. „Орлите” са с най-силното нападение с 40 отбелязани гола. Те допуснаха само 1 попадение в последните 5 кръга.