Крими

Родителите на бития таксиметров шофьор: Мястото на тези зверове е в затвора

  14.12.2018 14:33             
Родителите на бития таксиметров шофьор: Мястото на тези зверове е в затвора

Родителите на Венцислав Тодоров - Пламен и Татяна, дойдоха днес на процеса в окръжния съд във Враца срещу биячите и мъчителите на таксиметровия шофьор - Евстати Евстатиев и Милен Младенов. Хората коментираха преди да влязат в съдебната зала, че мястото на такива зверове е в затвора.

Майката Татяна Димитрова: „Не мога да кажа дали е преживял ужаса, нанесен му от тези двамата... Синът ми се страхува, че те ще излязат от ареста и ще ни отмъстят. Той каза, че смята да емигрира, ако им се размине. Заслужават доживотна присъда, защото не вярвах, че детето ми ще остане живо...“

Бащата Пламен Тодоров: „Надяваме се днес да приключи този процес, който се протака вече много пъти. Искаме справедлива присъда и всеки да си получи заслуженото“.

Адвокатът на потърпевшия Светла Генова припомни, че са поискани 100 000 лева – по 50 000 лева за две от престъпленията със законната лихва от датата на извършване на престъплението.

Срещу Евстати и Милен са повдигнати обвинения за опит за убийство, отвличане, отнемане на парични средства и увреда на чуждо имущество.

Адвокат Светла Генова поиска доживотна присъда, а прокуратурата настоя за минималните предвидени в НК наказания от по 10 години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ