Свят

Баща чу от стаята на дъщеричката си страшен писък, когато отиде да провери, кръвта му се смрази

  14.12.2018 13:30             
Баща чу от стаята на дъщеричката си страшен писък, когато отиде да провери, кръвта му се смрази

Бащата на малкото, 3-годишно момиченце Жозефин Булубенчи все още не може да се съвземе от най-страшната гледка - окървавената си дъщеричка, която лежи безжизнена на земята. Детето е убито по особено жесток начин от вуйчо си. 

Русокосото момиченце от американо - румънско семейство умира в болница в Кентъки ден, след като е брутално нападнато. Жозефин е била заклана от вуйчо си в детската стая, където били братята и сестрите й. 

Бащата на детето чул викове през бебефона и хукнал към стаята, но вече било късно. Видял ужасяващата гледка - малката Жозефин била с прерязано гърло, а над нея - вуйчо й. 

Според британския вестник Metro убиецът Емануел живеел със семейството, до момента не е ясно какво го е накарало да извърши бруталното престъпление. 

Родителите на Жозефин - бащата Бени и майката Симона публикуваха във Фейсбук трогателна снимка от последния ден на детето си, на която държат ръчичката му. На страницата GoFundMe в момента се събират пари за превоз на тялото до Мичиган, където то да бъде погребано.

Превод БЛИЦ