Свят

Бизнесмен преби до смърт елитна проститутка и се престори на заспал до нея (СНИМКИ)

  14.12.2018 13:29             
Бизнесмен преби до смърт елитна проститутка и се престори на заспал до нея (СНИМКИ)

Бащата на две деца е убил 29-годишна елитна проститутка с помощта на кухненско хаванче. Когато пристигнала полицията, 48-годишният Захид Назим лежал в леглото с починалата и се преструвал, че е в безсъзнание. Според разследването заподозряният ударил момичето 13 пъти по гърба на главата и след това започна да я души, съобщава "The Sun".

За изчезването на Кристин Абътс съобщили нейни приятели, след като тя не дошла на собствения си рожден ден. Момичето се грижело за апартамента на приятеля си в Лондон, докато той отсъствал и трябвало да има парти.

Въпреки това финансовият консултант, работил в Toronto-Dominion Bank, вторият по големина финансов холдинг в Канада, отрича всяко участие в убийството. Независимо от това, човекът прекарал още 12 часа в апартамента с тялото, изпращайки вулгарни снимки и видеоклипове на друга сексуална труженичка.

Кристина и Захид се срещнали само няколко пъти и се уговорили да се срещнат в нощта преди нейния рожден ден. Купили алкохол в близкия магазин и се качили в апартамента. Когато полицията нахълтала там, Захид лежал на леглото. След арестуването му той бил отведен в болница, където лекарите открили наранявания, които показвали, че мъжът се опитвал да се самонарани.

Обвиняемият твърди, че помни само как са влезли в апартамента. В телефона на Захид обаче било открито видео, на което се вижда как той мастурбира след убийството. В допълнение негови отпечатъци били открити по окървавената вана.

Превод: БЛИЦ