Свят

Мъж засне на ВИДЕО загадъчно гигантско същество и удиви мрежата

  13.12.2018 14:31             
Мъж засне на ВИДЕО загадъчно гигантско същество и удиви мрежата

Видеоклипът, който можете да видите по-надолу, направи голямо впечатление в мрежата и бе публикуван в YouTube канала MountainBeastMysteries, посветен на намирането на загадъчни същества, по-специално на известния снежен човек.

Съобщава се, че видеото е направено някъде в северната част на американския щат Минесота.

Кадрите показват семейство, събрано около коледната елха: очевидно някой е пристъпил към зимните празници твърде рано, но това не е нещо необичайно за декември. Членовете на семейството дори не осъзнават, че коледната елха ще им поднесе истинска изненада: американците ще трябва да се сблъскат тази вечер с нещо наистина необяснимо.

В даден момент, жената, която снима събирането на близките хора, случайно насочва обектива на видеокамерата към прозореца. Оказва се, че навън има висока и космата човекоподобна фигура, която минава през покритата със сняг градина на задните си крака. Когато удивените американци излезли навън, те забелязали, че гигантът се отправя бързо в посока към гората, която се намира близо до дома им.

Кучето на семейството се втурва след чудовището със силен лай, но веднага се връща, без очевидно да иска да влезе в схватка с такъв силен противник. Тъмният непознат изглежда отдалеч като прочутия силует на Голямата стъпка и затова много от потребителите в интернет не се съмняват, че легендарното същество се е приближило до дома на семейството, особено след като в тази област няма големи маймуни, а пък това същество очевидно не прилича на мечка. 

Превод и редакция: БЛИЦ