Лайфстайл

Национал води Мис Футбол на Филипините

  13.12.2018 13:40             
Национал води Мис Футбол на Филипините

Мис Футбол Радост Тодорова за пореден път ще отпътува към Филипините тази година. Красавицата, която е любимка на милиони там, отива с гаджето си Георги Костадинов, който смята да я зарадва с нова екзотична ваканция, научи HotArena.

Двойката редовно се отдава на подобни пътешествия, но за Радост това си е наистина вълнуващо преживяване. Халфът вече изигра последния си мач за 2018 година в руската Премиер лига с екипа на „Арсенал” (Тула).

Веднага след това двамата хванаха самолета и се прибраха в България. По план ще посрещнат Коледа със семействата си тук, а след това, на 27 декември заминават за Филипините, пише „България днес”.

Радост и Георги ще отседнат първо в столицата Манила, а след това ще се срещнат с приятели. Отсега миската има покани за срещи и то с приятелката си мис Филипини Пия Алонсо. Двете станаха особено близки през 2015 година, когато нашенката подкрепи филипинката по време на коронацията.

Само минути след като водещият Стив Харви обяви мис Колумбия Ариадна Гутиерес за кралица на красотата стана ясно, че Пия е спечелила короната. Красавицата не знаеше какво да прави, но Радост побърза да я подкрепи да излезе на сцената и да си вземе короната.

Оттогава двете са си много близки и редовно поддържат връзка в социалните мрежи.

Феновете на миската също се зарадваха на избора й на място за почивка.

Мис Футбол и Георги Костадинов често си спретват екзотични ваканции, откакто са заедно. През лятото двамата посетиха Индонезия и по-точно остров Бали за десетина дни.
Двойката обиколи всички курорти и места в Израел, докато халфът риташе там. Сега на ред са Филипините.

Двамата са заедно от две години, като повечето време са в Русия, където футболистът играе. Радост не изоставя кариерата си, а работи, като се снима в реклами на различни модни бутици и козметични марки.

Когато си е в България пък чете за изпити и се явява на лекции, тъй като е и студентка в УНСС.

В Русия Радост също не скучае. Неотдавна тя създаде свой видеоканал, в който дава съвети за красота и качва поне по 3 видеа седмично.

хотарена