Спорт

Кметът зарадва спортна общественост на Враца с три добри новини

  12.12.2018 21:18             
Кметът зарадва спортна общественост на Враца с три добри новини

Кметът на община Враца Калин Каменов зарадва спортната общественост с три добри новини за 2019 г., които съобщи на официалната церемония по награждаването на отличниците в спорта снощи.

Очаква се искането за финансирането за ремонта на халето за волейбол да бъде одобрено и най-после трениращите там деца да разполагат с функционална зала, в която да реализират потетциала си. Кметът подчерта, че волейболът може би е най-онеправдания спорт в града по отношение на базата, но скоро това ще бъде променено.

Футболните фенове също бяха зарадвани. Ще бъде завършен ремонтът на стадиона, като включително ще се реконструира и пистата за лека атлетика.

Радостна вест получи и най-успешния клуб за 2018 г. – Ботев 93. Готов е проектът за ремонта на зала „Вестител“  по програма „Красива България“.

В края на церемонията Калин Каменов благодари на всички спортисти от общината, които са неглижирали семействата си, за да постигнат успехите, на които се радват всички. Той обеща още по-голяма подкрепа за врачанския спорт през 2019 г.