Свят

Класация с най-евтините места по света, където да си върнете лятото и слънцето

  10.12.2018 09:52             
Класация с най-евтините места по света, където да си върнете лятото и слънцето

Туроператорите и експертите от сайта Skyscanner направиха класация с най-евтините пътувания, благодарение на които в студената зима може да върнете лятото обратно.

В първата тройка влизат Филипини, Шри-ланка и Тайланд.

Най-евтино от всичко излиза да се отправите за остров Ел-Нидо на Филипините. За две седмици престоят ви там ще излезе около 664 долара. На второ място е Шри-Ланка.

Почивка там струва около 684 долара. И на трето място е друг остров - Ко Тао в Тайланд. Почивка под слънцето ще ви излезе 699 долара.

 

В класацията с евтини пътувания през зимата се нареждат още виетнамския Фукок - 713 долара, камбоджанския Ко Ронг - 717 долара, филипинският Боракай - 752 долара, малаймийските острови - 810 долара, тайландския Пхи-Пхи, индонезийският остров Гили - 887 долара и испанскиятМенорка ($907).

Представителите на туристическите агенции отбелязват, че може да спестите от пътешествия само, ако спазвате няколко правила - отрано да следите стойността на билетите и пътуванията, да проследявате акциите по намаления и да не пътувате зад граница по времето на сезонните ваканции, когато туристите нарастват./pochivka.blitz.bg.