Свят

Няма да повярвате кой е човекът, който изкарва най-много пари от YouTube, и с какво се занимава (СНИМКИ/ВИДЕО)

  05.12.2018 15:18             
Няма да повярвате кой е човекът, който изкарва най-много пари от YouTube, и с какво се занимава (СНИМКИ/ВИДЕО)

7-годишно момче, който си играе с играчки и споделя впечатленията си за тях в YouTube, е спечелило от това 22 млн. долара само за 2018 година. Райън, който си има канал в платформата за видеосподеляне, е на първо място в класацията на „Форбс“ за Топ 10 на най-високоплатените ютюбъри.

  Момчето, чието фамилно име и роден град в Щатите не се разкриват от съображения за сигурност, тази година скочи от осмото директно на първото място в класацията на „Форбс“.

Райън задмина 21-годишният актьор и влогър Джейк Пол, който тази година е изкарал почти колкото него.

  Майката на момчето разказва, че самият Райън много обичал да гледа ревюта на играчки, особено за любимия му Томас Танка. По-късно той сам поискал да си има собствен канал.

 

„Един ден ме попита: „Как така аз не съм в YouTube, когато всички други деца са там?“. И ние просто решихме – да, можем да го направим“, споделя тя. „Тогава го заведохме в магазина да му купим първата играчка – мисля, че беше лего влак, и всичко започна от там“, добавя тя.

 

Най-популярното видео на Райън има умопомрачителните 934 812 718 гледания.

  След първия канал Ryan ToysReview семейството му създало втори - Ryan's Family Review, в който близките му се надпреварват в различни предизвикателства. Повечето от зрителите на клиповете са деца на възраст от 3 до 7 години, предимно от САЩ, но също и Великобритания и Филипините.

 Превод и редакция: БЛИЦ