Лайфстайл

Анелия копие на Ума Търман

  05.12.2018 12:19             
Анелия копие на Ума Търман

Фолк певицата Анелия се превърна в копие на актрисата Ума Търман. Изпълнителката смени дългите коси с къса прическа на черта и изглежда невероятно, видя HotArena.


Пайнерката повече от всякога прилича на звездата от „Криминале”. Единствената разлика е русият цвят на косата, който Анелия избра да запази.

Поп визията на певицата е дело на новия любим фризьор на звездите–младият коафьор Нико Иванов. Той избира русата гласовита певица да краси месец юни от календар за 2019 година, който подготвя.


От снимката се вижда, че шикозният стил пасва на Анелия много повече от екстеншъните, с които се разхождаше доскоро. Прическата на черта е перфектна за изпълнителката, а освен това направи прочута Сиа.


Комбинацията с шарено сетре определено прави родната изпълнителка още по-атрактивна, пише „България днес”.Смелата модна визия изненада мнозина, но пък Нико Иванов напоследък се превръща в любимец на дамите от шоубизнеса и е топ 3 на звездните фризьори у нас.


Самият той избра да почете празника си като събере най-любимите си клиентки като Преслава, Анелия, Лора Караджова, Енджи Касабие, Ернестина Шинова, Алекс Сърчаджиева и други в празничния си календар.


Все по-често към него започват да се обръщат обаче и голяма част от залязващите фолк звезди, които се изплъзват от лапите на поп фолка, решени да се ориентират към по-интелигентни и по-трудни за изпълнение жанрове.