Спорт

Марков с втори наряд за 5 дни, делегатства на Никулден

  04.12.2018 13:04             
Марков с втори наряд за 5 дни, делегатства на Никулден

За втори път в рамките на 5 дни Спортно-техническата комисия при БФС гласува доверие на Иво Марков да е делегат на мач в Първа лига. В неделя председателят на областния съвет на футболния съюз във Видин следи за реда по време на двубоя във Враца от 17-ия кръг между Ботев и Септември /Сф/, а утре ще изпълни същите функции на срещата в Бистрица между Витоша и Верея /Стара Загора/. Никулденският сблъсък от 18-ия кръг ще започне в 12.30 ч. За главен съдия е определен Станимир Тренчев. Негови асистенти ще са Румен Иванов  и Николай Чакъров. С наряд за четвърти рефер е Георги Иванов. Кирил Лозанов пък ще наблюдава действията на бригадата.
Витоша записа 6 загуби и 1 победа в последните 7 мача. Тимът регистрира 1 поражение в предходните 4 домакинства. Отборът има второто най-слабо нападение в Първа лига с 12 отбелязани гола. До момента формацията от Бистрица е с 3 мача без допуснато попадение.
Верея все още е без победа, като в миналия кръг прекъсна с реми серията си от 4 поредни загуби. Заралии претърпяха поражения във всичките си гостувания до момента. С 9 гола те имат най-слабото нападение в Първа лига. Не се разписаха в 11 мача. Имат и най-слабата защита с 39 допуснати гола. Запазиха вратата си суха едва 2 пъти.