Лайфстайл

Фенове питат: Преслава и Алисия, защо станахте предателки заради едно безплатно гримче при Цецко Андреев

  04.12.2018 11:46             
Фенове питат: Преслава и Алисия, защо станахте предателки заради едно безплатно гримче при Цецко Андреев

Снощи Преслава нанесе доста сериозен удар на всички свой колежки от бранша. Тя излезе да защитава в коментарното студио на Биг Брадър гримьора Цецо Андреев, който вътре в къщата изля доста помия върху колежката на Преслава Емануела. И не само той каза че всички фолк певици са ниско интелигентни и не разчита на техните грим часове веднъж седмично.

След като се чу от всички казаното от гримьора, в социалните мрежи настана бунт, и феновете на жанра скочиха и защитаваха своите любимки. Но от доста време насам се тиражира че Емануела и Преслава са в приятелски взаимоотношения, та как може Преслава да защитава Андреев, като той скочи върху нейната колежка и не само и изказа безумни неща.

И след като певицата защити гримьора в снощния лайф, и нея не я пощадиха феновете и я нападнаха затова че е излязла пред цяла България и е защитила човека, който нападна целия поп-фолк. Преди години Преслава развали и дългогодишното си приятелство и с друга колежка - Галена, причината и досега е леко неизвестна, макар че доста хора смятат, че е заради наградите на фирмата. И след всичко това не се знае какво да мислим за Преслава - приятелка или предателка? Въпроса остава отворен , дано поне има доблестта да даде едно интервю и да каже, изобщо уважава ли своите колеги в бранша и има ли изобщо такива сред тях с който е в приятелски отношения!

След като Преслава снощи обилно се изложи, малко по-късно същото направи и колежката й Алисия. Тя пусна временно стори в социалните мрежи с нейна снимка с Цецо и номера на който зрителите могат да гласуват за него. По този начин и Алисия косвено се обърна срещу колежките си оплюти от гримьорчето.