Лайфстайл

Галена цака Преслава с чизми за 3 бона

  04.12.2018 11:45             
Галена цака Преслава с чизми за 3 бона

Войната между Галена и Преслава продължава с пълна пара. Двете врагини ще се засекат днес на сцената за пръв път от дълго време. Поводът е 17-ият рожден ден на телевизия "Планета", научи HotArena.

Галена е готова с поредния удар по колежката си. Певицата от Смядово иска да покаже на бившата си приятелка, че е много по-заможна и може да си позволи всичко. Галена ще се качи на сцената с ултра скъпи обувки на световноизвестен дизайнер. Чизмите на певицата струват малко повече от 3000 лева. И това е само началото. Специалният тоалет на изпълнителката на "Мама ураган" е по поръчка и цената му е няколко пъти повече от скъпарските й обувки.

Галена си купува всичко от САЩ, където пайнерката бе на почивка преди няколко седмици. Под зоркия поглед на личния й стилист Добромир Киряков Галена няколко дни внимателно подбира облеклото, с което да се появи пред препълнената "Арена Армеец" и да остави без дъх публиката.

За разлика от нея Преслава ще заложи на обичайния си семпъл стил, пише "България Днес" позовавайки се на достоверен източник. Наскоро станалата майка не крои планове да се конкурира с Галена, още повече в това на коя дрехите са по-лъскави и по-скъпи. Преслава ще избере в последния момент тоалета си, тъй като няма време да обикаля бутици, както колежката си. В момента мислите на Преслава са насочени само към няколкомесечната й дъщеричка Паола.

Най-вероятно двете колежки няма да се засекат на афтърпартито след концерта. Преслава и Галена не могат да заровят томахавките дълги години и никой не може да ги помири.

хотарена