Спорт

Скала 2015 закри сезона с щур купон, кметът ще води двама на „Пирин фолк“

  03.12.2018 17:15             
Скала 2015 закри сезона с щур купон, кметът ще води двама на „Пирин фолк“

Скала 2015 сложи край на футболния сезон с банкет, който по традиция дълго ще се помни. Кметската формация на Росен Николов зае 7 място през есенния полусезон със скромните 10 т., актив , неподхождащ за класата на играчите от тима на Оселна. Все пак разликата до 4-ия е само 5 т., а Скала 2015 е и с мач по-малко.

След краткия анализ за представянето през първия дял на първенството във врачанската „А“ областна група, последва голямата веселба. Хитове на ухо заслужиха знаковите фигури в клуба - Росен Николов, Стелиян Кръстев, Крум Крумов.

Атанас Стоянов и Владимир Стоянов пък не се сдържаха и също грабнаха микрофона, събирайки бурни овации от съотборниците с изпълненията си.

Кметът Росен Николов още миналата година се бе зарекъл да заведе някой от тях на „Пирин фолк“, където се чувства като у дома си, но този път май ще го направи. Защо да няма футболист от Оселна на фестивала, след като кметът накара да играят за отбора световноизвестните братя-цигулари Владигерови и двукратният шампион на Куба по бокс Франциско Гомес, макар и в приятелски двубой.