Спорт

РЕСПЕКТ! Благородна кауза обединява майсторите от Монтанско

  21.11.2018 01:35             
РЕСПЕКТ! Благородна кауза обединява майсторите от Монтанско

Благотворителен турнир по мини футбол „Тони и приятели” ще се проведе в Монтана на 24 и 25 ноември на игрището на Монт 7. Организаторите, сред които е и Димитър Алексиев, се обръщат към всички приятели и познати на Антонио Давидов да се включат в благородната инициатива, която цели да събере средства за скъпо струваща операция, на която той трябва задължително да се подложи.

35-годишният Антонио е бивш волейболист от Монтана, на хемодиализа е от две години, до този момент са събрани около 30 000 лева, а за предстоящата през декември операция в Турция са необходими 77 000 лева и това предизвика благотворителната инициатива не само в страната, но и в чужбина. В Чикаго вече се състоя турнир за благородната кауза.

Форматът на турнира ще е от 5+1 футболисти, срещите ще се играят на директни елиминации в две полувремена от по 20 минути. Минимална такса за участие е 50 лева на отбор, максимална няма!  По време на турнира ще има и специална кутия за дарения.

Всички събрани средства от такси и дарения ще бъдат преведени по сметката на Антонио: IBAN: BG53FINV91502017236780.

Повече информация на телефон (вайбър): 0886 747 777 или на имейл адрес: [email protected].

До вчера за турнира в Монтана се бяха записали ФК Вихър Николово, Еконт, Кариана, СК Виталика,  Дебелите София, Гумените ботуши, ФК Вихрушките, Балкан Говежда, ОС на БФС, АФК На по бира, Ленчо Якимово, ФК Банята, ФК Син стрел Крапчене, ФК Селяк Стубел, Net Surf, Pustrencite Power, Старите кучета, Юве, Валяците, Montway, Бастуните и Петьо Петров- Червен картон. Днес, когато е последният срок за заявки, се очаква това да направят още няколко отбора, между които е и лидерът в областната „А” група на Монтанско – Бойчиновци.

Чест прави на всички тези момчета, че имат големи сърца!

"Антонио има нужда от нас и трябва да го подкрепим....Никой не е застрахован от подобно нещо и никой не заслужава да се бори сам срещу болестта", така шеф на класен тим от региона мотивира своите за участие в благотворителния турнир.

РЕСПЕКТ!