Събития

СКАНДАЛ Набедиха съветник от БСП за организатор на протести

  20.11.2018 14:20             
СКАНДАЛ Набедиха съветник от БСП за организатор на протести

Политически скандал е на път да избухне между БСП и ГЕРБ заради общински съветник на социалистите във Враца, който от м.г. е и председател на групата им в местния парламент, научи „Конкурент“. Начален сигнал за крамолата поде Антон Тодоров. Бившият депутат, който в началото на октомври 2017 г. хвърли оставката си в парламента след поредния предизвикан от него скандал, постна в социалните мрежи, че Иванов имал опит в организирането и провеждането на бунтове. За доказателство Тодоров е използвал и стари кадри, и видео, като е написал: „Кой казва, че БСП няма нищо общо с организацията и логистиката на т.н. протести...“ 

Иван Иванов не отрече, че е бил на повечето места, на които хората открито се противопоставят на лошите условия на живот, високите цени на горивата, на справедливите искания за оставката на Валери Симеонов. „Това, че подкрепям протестите, не значи, че ги организирам“, коментира пред „Конкурент“ червеният съветник.

„Мнозинство в безсилието си напоследък е обзето от параноя. Разбира се, че не съм организатор на протестите ми, но подкрепям исканията на протестиращите, които са изцяло социални - цената на горивата, данъците върху старите автомобили, непрекъснато поскъпващия живот, ниските доходи....Считам, че тези искания са справедливи и са естествена реакция  и следствие от грешната политика на управляващите“, допълни още Иванов.

В кръга на шегата той благодари на Тодоров за безплатната политическа реклама, която му е направил.

Колеги и приятели пък не спираха да го поздравяват през вчерашния ден, което показва още веднъж, че лоша реклама няма.

Четете повече във в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада, откъдето преписват дори обявите за работа.