Събития

Офелия Лазарова: Доктори, голям поклон пред труда ви

  20.11.2018 11:43             
Офелия Лазарова: Доктори, голям поклон пред труда ви

Преди няколко дни по известни причини ми се наложи да постъпя на лечение в Медицински център „Фактор” във Враца – вътрешно отделение, с началник д-р Боряна Николова.

Приятни впечатлена съм от обстановката там. Чистотата е на нужната висота. Във всяка стая има телевизор, без да се заплаща от пациентите. Храната е много вкусна. Медицинските сестри летят като пчелички от една стая в друга, за да си изпълняват задълженията, а за д-р Николова да не говорим. Тя е безупречна. Не жали нито труд, нито време, за да обърне внимание на всеки пациент и да му обясни каквото е нужно.

Те са един прекрасен тандем с д-р Драгойчев, който също като нея полага голямо старание за нас.

Дълбоко съм впечатлена от професионализма, лъчезарното отношение и човечността на тези хора с бели престилки към нас, техните признателни пациенти, особено в това трудно време.

Д-р Николова, д-р Драгойчев, Вие нито за миг не забравих те дадената от Вас Хипократова клетва, която сте дали при завършването на образованието си. Вие сте както добри лекари, така и прекрасни събеседници и другари. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Бъдете живи и здрави, мили хора и все така грижовни за нас. Желая Ви безброй успехи във вашата хуманна професия, за която сте родени. Покланям се пред благородния Ви труд и всеотдайност!

Накрая подчертавам, че Северозападът, видно от гореизложеното, има все още с какво да се гордее.

Ваш признателен пациент: Офелия Лазарова, Враца