Събития

Поредна награда в бТВ за Маргарита Стефанова

  19.11.2018 10:35             
Поредна награда в бТВ за Маргарита Стефанова

Кореспондентският екип на бТВ, който покрива Врачанско и доста често от Северозапада – Криводол до Свищов, отново беше избран за №1 в частната телевизия.

В неделя, когато медията отбеляза 18-годишнината си, репортерът Маргарита Стефанова получи признанието в студиото на националната телевизия. Заедно с нея беше и операторът Цветелин Цветанов, с когото за втора поредна година тандемът печели отличието в убийствена конкуренция на кореспонденти от цялата страна.

„Приемам този приз като признание за тежката работа на кореспондентите, които винаги трябва да са готови да реагират и не могат да казват „не“. В същото време наградата е и оценка за региона, в който работим – Северозападна България напоследък ражда новини, но те не са от най-хубавите и най-добрите, каквито бихме искали да са. Точно за това отличието е и знак, че трябва да се помага на нашия регион, за да навакса изоставането от останалите български региони“, каза ексклузивно пред „Конкурент“ Маргарита Стефанова.

Тя благодари на колегите си от бТВ, които за втора поредна година са й присъдили наградата, но не забрави, че признание трябва да има и за още един човек – операторът. „Без Цветелин Цветанов нямаше да я има тази награда. С него сме на терен и той вижда втория план на новината, често е коректив, без който нашите кореспонденции нямаше да са същите. И за което му благодаря“, каза още Маргарита Стефанова.

Четете повече във в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада.