Крими

ОБНОВЕНА Пиян на мотика заби кола под ТИР на кръговото СНИМКИ

  10.11.2018 18:47             
ОБНОВЕНА Пиян на мотика заби кола под ТИР на кръговото СНИМКИ

Пиян на мотика шофьор заби колата си "Форд" под ТИР на кръстовището с кръгово движение на обходния път край Враца. Инцидентът стана преди 19 часа тази вечер, както съобщи konkurent.bg в 18.45 часа, за да помогне и на останалите медии да научат.

Първоначалната информация, че са се обърнали две коли не се потвърди, но пък виновният шофьор със сигурност ще преспи в ареста на районното управление.

Преди това шофьорът, който е седнал зад волана с над 2 промила алкохол или изпит над литър концентрат, беше закаран към спешния център, за да даде кръв за лабораторен анализ. Номерата на автомобила му бяха свалени, а смачканото возило - преместено на безопасно разстояние.

За да бъде изваден от задната част на камиона "Форд"-а, бяха повикани два екипа на пожарната команда, които успяха да се справят със задачата. Шофьорът пък с олюляване беше закопчан на задната седалка на патрулката, с която пое към спешния център.

Според непотвърдена от полицията информация, при тестването с дрегер пробата му отчела над 2.2 промила. Вероятно повече подробности около инцидента ще има в утрешния бюлетин на полицията.

Вероятно повече подробности около инцидента ще има в утрешния бюлетин на полицията.

Близки на катастрофиралия шофьор опитаха да попречат на наш репортер да снима последици от поредното буземие на пътя. Както се вижда от снимките - не успяха.

Четете повече във в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада.