Събития

Наградиха най-добрите лекари във Врачанско

  07.11.2018 16:00             
Наградиха най-добрите лекари във Врачанско

Районната колегия на Българския лекарски съюз награди шестима доктори от Врачанско на церемония. Тържеството се проведе преди дни в елитен ресторант, в който край масите имаше само щастливи медици.

По традиция отличаването на докторите се прави в деня на техния професионален празник 19 октомври, но тъй като тогава БЛС награди най-добрите в България на церемония в София, колегията от Враца, чийто председател е д-р Росен Айков, отложи местните празненства за по-късно. На всичкото отгоре хората около масите празнуваха и идването на бял свят на внука на своя председател, каза който трябва.

С признанието на своите колеги от тържеството си тръгнаха шестима. Половината от тях са от Враца: психиатърът от Центъра за психично здраве д-р Жулиета Павлова, д-р Катя Янкулова-специалист по "Нервни болести" от "Нов медицински център" и хирургът от МЦ „Света Ана“ д-р Николай Цолов. Отличени бяха още: д-р Йордан Икономов, специалист по "Акушерство и гинекология" и началник на  АГО-то в белослатинската болница, кардиологът от Оряхово д-р Елина Григорова и д-р Антонина Атанасова-Колева, специалист: "Вътрешни болести" и "Нефрология" от вътрешно отделение на МБАЛ "Свети Иван Рилски" в Козлодуй.