Събития

Имаме едно от най-модерните кина в целия Северозапад

  05.11.2018 15:05             
Имаме едно от най-модерните кина в целия Северозапад

Кино „Метропол” във Враца вече е възродено, за да радва любителите на седмото изкуство. С променен вътрешен дизайн на салона, техническо оборудване, съобразено с най-съвременните стандарти за кинопоказ, светло фоайе и дигитални плакати, киното в града под Околчица ще отговори на високите критерии на всички киномани.

„Вече си имаме едно от най-уютните и модерни кина в целия Северозапад. Благодаря на всички врачани за търпението. Благодаря за доверието, което ми гласува и кметът на Враца Калин Каменов. Хубавата новина е, че киното вече функционира. Отворихме врати още тази събота, когато нетърпеливи зрители изпълниха салона. Очаквайте най-новите и интересни прожекции на старите цени” , коментира пред „Конкурент” управителят на „Метропол” Николай Николов.

Старите седалки са подновени с нови, елегантни и по-удобни, а на последния ред към тях има поставени и масички за удобство на киноманите. Подменени са таваните, изолацията и вентилационната система. Подобрена е и акустиката. Местата са над 90.

Киноманите ще могат да се наслаждават на неповторимо филмово изживяване, слагайки нови, уникални за България 3D очила, разкри още собственикът. Те ще се ползват срещу платена такса, а благодарение на тях хората, търсещи емоционални преживявания ще се пренесат в света на нова технологична реалност.