Лайфстайл

Гаджето на Петя Дикова заработвал като жиголо, снимал и в продукции за възрастни, докато учел в Берлин

  22.10.2018 09:40             
Гаджето на Петя Дикова заработвал като жиголо, снимал и в продукции за възрастни, докато учел в Берлин

Истински сексуален звяр е приютила в кревата си Петя Дикова. Гаджето ѝ Илиян Любомиров има зад гърба си кариера на порно актьор, а се говори, че е заработвал и като жиголо. Това станало по време на 5-те години, които прекарал като студент в Берлин, научи HotArena.Илиян, който в момента е асистент-водещ при Гала, до ден днешен определя като фантастични годините, прекарани в германската столица. Заминава там да учи политология, тръгва с гадже, но скоро двамата се разделят и бъдещият поет и тв водещ се отдава на „непреднамерена любов”, както самият той се изразява. Когато се връща в България, започва да пише еротична поезия и признава, че има зад гърба си успешни опити в немската порно индустрия. Докато учел, заработвал като барман и сервитьор по нощните заведения. Наред с това обаче се пробвал като актьор във филми за възрастни. „Това беше детската ми мечта и Берлин ми предостави възможността да я сбъдна. От доста млад ходех по фетиш-, суинг- и генгбенгпартита, беше въпрос на време да започна да изкарвам пари от това. Обожавам освободеността на хората в бранша, както и това, че смесват работата с удоволствието и си го вадят там, където си вадят хляба”, споделя Илиян в началото на кариерата си като автор на еротична поезия. Тогава все още се подписва с псевдонима Августин Господинов. Той не крие интереса си към „порочни жени, каквито са порно актрисите” и открито признава, че е имал няколко афери с дами, които си изкарват хляба с разтворени бедра. Твърди се обаче, че кариерата му на любовник пред камера не продължила дълго. Направил само два или три филма. „Не ми харесва това, че започнах да снимам, когато индустрията вече залязваше заради интернет и аматьорските продукции, и не изкарвах достатъчно, за да си купя замък”, са думите му от интервю от 2014 г., което дава за едно от списанията за култура, пише "Уикенд".  Слуховете за креватните изпълнения на Илиян обаче не спират до опитите му в немското порно. Злите езици твърдят, че се е пробвал и като жиголо. Докато работел по барове и дискотеки, не липсвали кандидатки за платените му ласки, особено сред по-възрастните дами. Поетът и без това си падал по жени около 50-те, за предпочитане с наднормено тегло, така че не му било проблем да приема офертите им. Освен това имал сериозно влечение към груповия секс, така че не отказвал и по-специални покани. Не е случайно, че когато се връща в България, се отдава именно на еротичната лирика. 
Любопитно е обаче, че колкото повече напредва с кариерата и популярността, толкова повече се опитва да променя историята си с порното. Докато през 2014-а словоохотливо разказва за секса пред камера, само три години по-късно обявява, че това са само слухове, които се предават от уста на уста. Не отрича връзките си с актриси от филми за възрастни, но твърди, че те не го превръщат в порно актьор. Смята се, че в основата на тази промяна във версиите за миналото му е връзката с Петя Дикова, която продължава вече повече от година.

Дъщерята на Аня Пенчева била толкова праволинейна във всяко отношение, че любимият ѝ започнал да се срамува от своето разюздано минало и да се опитва да го крие. За беда креватните му приключения са толкова широко коментирани, включително и от самия него, че едва ли има начин да бъдат отречени напълно. 


Не е изключено обаче всички пикантни истории да са били само плод на въображението на поета и трик за привличане на вниманието на публиката. Самият Илиян разкрива, че като сервитьор в Берлин е имал случайна среща и разговор със световната звезда Роби Уилямс. Той му обяснил, че има два начина да станеш известен. Единият е като независим артист – правиш това, което ти харесва, докато станеш толкова добър, че да те забележат. Другият е, като правиш нещо толкова комерсиално и скандално, че да те забележат веднага. Очевидно Илиян се е спрял на втория вариант. 

hoptarena