Лайфстайл

9 абсолютно сигурни начина да накараш гаджето ти да те зареже

  18.10.2018 15:52             
9 абсолютно сигурни начина да накараш гаджето ти да те зареже

Чудиш се как да зарежеш половинката си. Дори наскоро си прочел “...”. Окей. Обаче вече си изпуснал момента на зарязването, докато беше време. Имаш сериозна приятелка, а ти самият осъзнаваш,че си несериозен. Намерил си друга, писнало ти е да си обвързан, мастурбацията ти харесва повече от секса с нея... въобще нуждаеш се да се отървеш от нея.

Като един истински мъж (забрави за джентълмените, говорим за истинските мъже) се опитваш всячески да я накараш да те зареже, защото мъжете сме плашливи кофти копеленца, които винаги разчитат на чуждата работа, нали? За какво трябва да й казваме, че вече не я обичаме, когато тя сама може да ни зареже. Ето и няколко неизпитани метода за това. Макар да не сме провели тестове, сме повече от сигурни че работят.

1.Обиди майка й

Хубаво е да я обидиш на майка. И то ако майката е там. Най-добре на семейна вечеря у техните родители. Ни в клин ни в ръкав изтърси някоя обида към нея. Кажи й, че вече е доста надебеляла и е време за диета, и че прилича на свиня. За да запълниш неловката тишина сподели на баща й, че дъщеря му най-вероятно е наследила любовта към аналния секс именно от неговата съпруга. Питай го дали и той практикува още.

Ако не ти изкърти зъбите по време на краткия ви разговор, ще можеш да си напълно сигурен, че поне тя ще те зареже. Може д имаш и материал за разказване пред приятели.

2.Признай че си си направил вазектомия и не искаш деца

Не ти харесва горната идея и искаш нещо по-леко като вариант. Ами да, кажи , че си стерилен... тук тя може да ти каже: “О, скъпи, щом се обичаме всичко ще е наред. Ще си осиновим детенце”. Пък и с тези нови технологии, клонирания и т.н не е добре като идея.

Направо и кажи, че си си направил вазектомия, защото мразиш децата и никога не искаш да имаш такива. Ако и това не помогне я изведи на разходка в парка и демонстрирай неприязънта си към малчуганите, като ритенеш някое хлапе или го разревеш ей така за веселбата. Малко е садистично, но със сигурност ще и покаже що за “чудовище” си всъщност и ще бъдеш свободен до броени дни. Все пак по време на операцията с детето в парка гледй да си далеч от родители и полиция.

3.Номера с вибратора

Наистина срамен момент, но ако не искаш да нараняваш деца или да обиждаш други хора и това е вариант. Една седмица и говориш, че много се чудиш какво ли изпитват гейовете докато правят секс. След това си купуваш вибратор и я молиш да те обслужи с него. Ако си късметлия тя ще те напусне в този момент. Ако обаче подаде минаваш към болезнения план Б.

Започни да я молиш всеки път като правите секс да го използва върху теб. Като започне да става прекалено болезнено за тебе и кажи, че си уморен. Престани да правиш секс с нея, а само с вибратора. Тя едва ли ще издържи...по-лошото е, че и ти също.

В никакъв случай не разказвай това на приятели, независимо дали планът ти е успял... и бъди сигурен, че пак всички ще разберат, защото тя ще им каже

4.Не се къпи

Лайфстайл на клошар ще я прогони от теб завинаги. Пак сигурен метод и отново срамен. Кажи й : “Нали се познаваме вече добре. Нека бъдем естествени. Аз мразя да се къпя, нали ти нямаш нищо против”. Не забравяй да се бориш. Издръж стоически на смрадта и сърбежите... давам ти гаранция, че на десетия ден пак ще си ерген.

(Един приятел не се къпа 20 дни,гаджето му обаче не го заряза, защото беше на морето, така че това не се брои).

5.Дръж се като съпруг

Така и така те е повела към брачното ложе, поне й покажи що за живот я чака. Ще постигнеш голям успех, ако вечер похапваш свински ребърца в леглото например и си бършеш ръцете в чаршафите, уж тайно. Постоянно гледай мачове със бира и семки, ако не пушиш - пропуши, отново в леглото, започни да се оригваш и пърдиш колкото се можеш по-често и по-гръмогласно. За да подсилиш ефекта заспивай по време на секс, като особено силно ще е да заспиш по време на свирка. След седмица две максимум отново ще си свободен човек.

6.Златен Метод: На дъното

Един от най-срамните, може би дори по-срамен от този с вибратора. Освен това и е много малоумен. Трябва да ти стиска бая, за да го направиш. Но пък иначе откъм изпълнение е супер лесен. Пийни една две бири и си готов... Тогава се напикай.

Да, напикай се. Ако това не помогне се напикай втори път пред нейни приятелки. Това вече ще я довърши. За да подсилиш ефекта гледай със супердоволна дебилна физиономия или ако искаш бъди естествен и умри от срам. И в двата случая, тя никога няма да ти прости този срам нали... А ти това искаш.

7.Най-приятния метод

Вземи си отпуска и я излъжи, че си напуснал работа. Раздавай го като Кевин Спейси в “Американски прелести”. Зареди се пиене и трева и можеш да й кажеш, че си преосмилил живота си и ще се посветиш на духовното. Под “духовното” и покажи, че разбираш да живееш като търтей, като и в никакъв случай не й обръщай внимание и по цял ден се наливай като казак. Сутрин се събуждай с марихуана,кафе и водка, а вечер си лягай там, където заспиш. Тя няма да издържи 2 седмици, колкото ти е отпуската и ще се изнесе.

Макар приятен метод, за нещастие той е и твърде нездравословен. Поне минава като насън.

8.Лъжеизневяра

Измисли си, че си й изневерявал. Подхвърли някакво подправено доказателство. Любовно писмо, червило по врата ти, измисли. Имай предвид, че трябва да си много внимателен. Даже двойно повече от случаите, когато наистина си изневерявал. Предупреди всичките ти приятели да се кълнат, че не са те виждали от седмици в любимия ви бар, нищо че всяка вечер пийваш с тях.

Тя обезателно ще иска да разбере с какво “другата” е по-добра, затова измисли добре историята. Кажи й, че “другата” е заминала за чужбина, но като се върне отново ще сте заедно, а за старото ти гадже място няма. Огорчена би трябвало да те разкара веднага, но ако не помогне използвай последния си 9-и шанс :

9.Истината

Бейби не искам да скъсваме, ама тази връзка вече се изчерпа. Искаш ли да правим секс докато някой от нас не си намери нов партньор и тогава да се разделим, че ме е страх да не остана на сухо, а нали знаеш колко обичам секса”?

Ако жена ти не те зареже след всичко това, ти остава само едно. Не можеш да си позволиш да бъдеш с по-незаинтересувано, малодушно и предано същество. Въобще как си могъл да намериш жена, която да изтъпри всики тези неща и да е толкова предана към теб. Нещо намирисва тук. За да остане тя при теб ти си: а) арабски шейх б) Елвис или в) лъжеш.

За това се върни обратно към съвет номер 1 и давай пак, ама този път наистина.

.tialoto.bg