Свят

Таксиджия опипа по гърдите спяща клиентка и я изхвърли на пътя (СНИМКА)

  18.10.2018 14:57             
Таксиджия опипа по гърдите спяща клиентка и я изхвърли на пътя (СНИМКА)

Шофьор на Uber опипа спящата в колата му клиентка, след което я отхвърли на отбивката на шосе в Кънектикът и накрая тръгнал за Масачузетс. При това заработил от цялата поръчка над 1000 долара, съобщава The New York Post. Момичето, което пожелало да остане анонимно, поръчала такси, за да се добере от Ню Йорк в Уайт Плейнс.

Поръчката била приета от 24-годишния Харбир Пармар. В съдебните протоколи от разпитите се разкрива, че жената задрямала на задната седалка в колата и се събудила, когато с ужас усетила ръце под блузата си, които опипвали гърдите й. След това Пармар се върнал на предната седалка и продължил по пътя все едно, че нищо не се е случило. Американката разбрала, че не може да разпознае и къде се намира и настояла да я откара вкъщи. Вместо това шофьорът я изхвърлил от колата и я оставил почти на 100 километра от дома й. Уплашена, пътничката успяла да се добере до друго такси.

По-късно установила, че от картата й са изтеглени 1047 долара. Харбир Пармара е обвинен в отвличане и е го заплашва доживотен затвор. По време на разследването станало ясно, че това не е първият път, в който е опитвал да заработва на гърба на свои клиенти, изхвърляйки на улицата. блиц