Свят

Баба направи СНИМКИ на дъщеря си и внучка си в детски музей, а после се ужаси от тях

  17.10.2018 13:48             
Баба направи СНИМКИ на дъщеря си и внучка си в детски музей, а после се ужаси от тях

Баба твърди, че случайно е успяла да заснеме два призрака, когато е снимала своите дъщеря и внучка в Музея на детството в Източен Лондон. Страшните силуети Джейн Кънингам е забелязала едва, когато се върнала у дома и решила да разгледа направените снимки.

На фотосите на заден план жената съзряла две малки момичета, които гледали през прозореца и гледали директно в обектива, пише в. "Сън". 
 

"Дъщеря ми ме помоли да я снимам. Едва няколко часа по-късно разбрахме, че на снимката са и тези странни хора. Денят беше дъждовен, на улицата нямаше хора. Но тези две източни момиченца бяха облечени в тоалети от друга епоха", разказва Джейн. 

На друга снимка 53-годишната жена е забелязала силует на череп, което, според нея, говори за това, загиналите някога момичета са били подложени на мъчения. При това фантомите са се намирали в западното крило на сградата, на територия, предназначена за съхраняването на детски колички. 

"Направих малко разследване и установих, че през XVII век сградата е била собственост на благородник, който не е имал пари да я довърши. Впоследствие сградата е станала затвор, в който жените били карани насила да го дострояват", разказва Джейн. 

Превод и редакция: БЛИЦ