Лайфстайл

Пост кокаиновата депресия мъчи Божана

  17.10.2018 10:43             
Пост кокаиновата депресия мъчи Божана

Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички в този сезон на "ВИП Брадър". Тя сменя настроенията с едно мигване на очите и никой не знае дали след секунда ще бъде щастлива или ще заплаче. Според специалисти, това са типични симптоми на пост кокаинова депресия. При дългогодишна употреба на наркотици, нервната система е напълно разбита. Оказва се, че всичко това е типично за хората, свикнали със забранени вещества, когато решат да го спрат, пише жълтото издание. „Уикенд“.

 

 Пост кокаиновата депресия е характерна именно с честите смени в настроенията и помрачаването на съзнанието.

Знае се, че 29-годишната любителка на готвенето е живяла години наред в Холандия — страна, която се слави с далеч по либерално отношение към наркотиците в сравнение с България. Това я прави любима дестинация за много млади хора, пристрастени към силните усещания и нестандартните изживявания, каквато е самата Божана.

Много от тях се местят в Холандия именно заради по-лесния достъп до наркотици. Готвачката заминава там, след като завършва средното си образование в София. В Амстердам учи и работи в кино индустрията. Средите, в които се движи, още повече улесняват достъпа до забранени вещества. Говори се, че Божана е опитала от забранения плод в Холандия, след което продължила и у нас. Носят се легенди за купони, посипани обилно с бял прах, за което обаче днес горчиво съжалявала.

Една от идеите, с които влязла във "ВИП Брадър", била да спре наркотиците и да се изчисти. Със същата надежда преди две години в къщата заживя и певицата Жана Бергендорф. За разлика от Божана обаче, тя с охота разказваше за опита си с кокаина и ужасните последици, до които я е довел флиртът с него, твърди още вестникът. Кулинарката от „Мастър шеф” за момента не разкрива нищо подобно, но според специалистите начинът, по който се държи, издава, че при нея се повтаря историята на Жана.

хотнюз