Лайфстайл

10 сигурни признака, че тя те прави на глупак

  15.10.2018 13:46             
10 сигурни признака, че тя те прави на глупак

Тя е най-красивото нещо, което някога си виждал. Когато ходи пред теб, получаваш сърцебиене и лек световъртеж.

Не можеш да забравиш как веднъж й разказа някакъв тъп виц, а тя се смя истерично 30 секундни, от което гърдите и подскачаха под онзи бял потник така, че после не можа да станеш от стола си още 10 минути, въпреки че бързахте.

Май те харесва. Все още не си я виждал гола, но не бързаш. Ще изчакаш. Тя е специална. Трябва й време. Няма за къде да си давате зор. Нека се опознаете. Всичко е лежерно. Тейк ит ийзи. А и тя тъкмо излезе от поредната сериозна връзка, нормално е да не може да се хвърля веднага на друг мъж...

Или казано с две думи: пълни глупости.

Ако една жена иска да е с теб, тя е с теб. Ако не желае, не е с теб или сте си „приятели" a.k.a. - прави те на глупак. Защото мацката знае много добре какво искаш ти. О, да, пределно ясно й е.

Преди някоя феминистка да ме е обвинила в прояви на "гнусен сексизъм", искам да кажа, че като цяло да се възползваш от някого, който е на разположение 24/7, си е част от нормалното човешко поведение.

Много ясно. Ако имаш у вас прахосмукачка робот, ще си направиш ли усилието да чистиш сам? Не разбира се... Та така и с мъжете. Тя не те харесва, ти просто си нейното момче за всичко. Нещо като прахосукачка, но за жалост говори...

Хората са казали „Не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава". Така че съм далеч от идеята да обвинявам всички напръщели мацки по тоя свят, зад които се е залепил по някой отчаян влюбен онанист, в жестокост, егоизъм или... Абе, да не почвам с епитетите.

Знаете, независимо от всякаква логика, в България една жена, ако не ти дава да се пипате, значи е к*рва.

Както и да е... Ако си убеден, че тя е жената на живота ти, но все пак в ъгълчето на твоето съзнание само понякога изниква странният и сякаш нелогичен въпрос: „Дали не ме прав на глупак?", ето някои признаци в нейното поведение, които показват, че ДА, прави те на глупак:

1. Тя не желае да има физически контакт с теб. Чудиш се защо. Дали й трябва време или нещо друго? Ами, не. Отговорът е елементарен: тя просто не желае да има физически контакт с теб. Това е.

2. Не те запознава с никой от другите си приятели, за които само си чувал. Защо ли? Ами явно не желае да те показва пред хора.

3. Никога не се интересува от деня ти, живота ти, от това какво става с теб и около теб. Изобщо от теб.

4. Непрекъснато правите това, което ТЯ иска. Всъщност, това е една от причините изобщо да общува с теб. Връзваш се на всяка нейна прищявка, както никой друг. Вече знае, че си има компания за всичко по всяко време на денонощието.

5. Разпитва за конкретни твои приятели мъже. Лошо, лошо, лошо... Може би си просто параван, мост или каквото и да било там съоражение за докопване до някой алфа мъжкар в нейните честни очи. Тоест, няма да се пипате. Никога.

6. Всеки път, когато ти предложиш нещо, отговорът е НЕ.

7. Говори ти за бившите си мъже, разбитото си сърце, розовите си гащички и за всичко, които си споделя и с приятелката си Лили.

8. Когато казваш нещо "супер интересно", тя видимо не те слуша и си гледа в телефона. Всъщност, прави го и когато мълчиш...

9. Като цяло иска да общува с теб, само когато: а) има нужда от услуга б) има нужда да сподели лична драма с теб в) има нужда да плаче (за друг мъж, което е дъното), г) има нужда от пари.

10. Казва ти, че си „страхотен приятел".

Изобщо, тъжно е, че такива неща трябва да се поясняват на човек, който отдавна не е в седми клас.

За жалост обаче за някои от нас момичето от съседния чин, която има големи гърди и гадже в гимназията, си остава мокър сън до живот. И само сменя лицата. Гърдите са си същите...

webcafe.bg