Лайфстайл

Кулагин и Ваня стигнаха до бой

  15.10.2018 13:42             
Кулагин и Ваня стигнаха до бой

Валентин Кулагин е решил да напусне преди броени минути къщата на "ВИП Брадър" в Нови хан, но след разговорите с продуцентите се е отказал, разбра единствено Hotnews.bg. Причината-невиждан скандал с Ваня Костова, с която гримьорът е в открита война от няколко дни. Заради желанието му да се нанесе в апартамента на Костова, на мястото на тръгналата си Ева, двамата доста се поскараха.

 

Конфликтът ескалирал преди минути, когато изпълнителката и вечният дразнител отново влезли в пререкания, преминали в открит сблъсък с шамари. Според присъствали, Ваня му е посегнала първа, но е факт, че той обявил, че напуска къщата на „ВИП Брадър”. След разговор с продуцентите обаче гримьорът се отказал и засега остава в къщата, където продължава да бъде страшен дразнител.

В епизода, който продуцентите излъчиха в петък вечер, Кулагин отново влезе в отрит сблъсък с няколко от съквартирантите. Той директно нарече готвачката Божана „утайка” и обяви, че тя със сигурност ще си тръгне в понеделник. Припомняме, че освен победителката в „Мастършеф”, инструкторът Ричард Величков и самият Кулагин са номинирани за изгонване.

хотнюз