Спорт

Божинов води Партизан във Враца

  01.10.2018 22:17             
Божинов води Партизан във Враца

Врачанският Ботев договори контрола с европейския футболен гранд Партизан /Белград/, научи „Конкурент“. Информацията беше потвърдена от два независими един от друг източника, според които мачът ще е на стадион „Христо Ботев“ по време на прекъсването на шампионата заради мачовете на националния тим от Лигата на нациите.

Според наша информация, във Враца идва сръбският Партизан /Белград/, а контролата е насрочена за 13 октомври, когато Ботев няма мач в Първа лига. Комшиите пристигат ден по-рано с група между 30 и 40 души. "Гробарите" ще останат в града под Околчица цели 2 дни. Очаква се да си тръгнат в неделя сутринта.

Идването на Партизан е свързано с престоя на Валери Божинов в белградския футболен клуб, потвърдиха запознати с преговорите и подготовката на визитата.

В настоящия момент Партизан разчита основно на сръбски футболисти, но в селекцията на „гробарите“ са бразилският бранител Фабрицио, черногорецът Петър Гръбич и камерунецът Абубакар Умару. Безспорната звезда на тима е капитанът Саша Илич, който е национал на страната си.

„Гробарите“ идват във Враца, за да запълнят поузата в сръбското първенство, като преди мача с Ботев играят на 5 октомври с Вождовац. Врачани пък мерят сили на 7 октомври с българския първенец Лудогорец.

В последния си мач „гробарите“ направиха реми от 2:2 с Раднички като гости в Ниш. Начело на сръбския гранд е Зоран Миркович, който замени Мирослав Джукич в началото на август след провала и отпадането от Лига Европа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ