Лайфстайл

Фразата, която най-добре описва всяка зодия

  22.09.2018 12:20             
Фразата, която най-добре описва всяка зодия

Всеки човек е различен, уникален и неповторим. И все пак има неща, които ни обединяват. Едно от тях е зодиакът и знакът, под който сме родени. От jenata.blitz.bg ще ви разкрием фразата/изречението, която/което най-добре описва всяка една зодия.

И така, пригответе се – заслужава си:

Овен (21 март - 19 април)
„Заслужаваш нещо по-добро!”

Тъй като сте силни и имате високи стандарти, вие винаги си казвате, че трябва да се стремите към нещо много по-добро и никога да не се примирявате с посредствеността.

Телец (20 април - 20 май)
„Защото така казах!”

След като си решил нещо, няма нищо или никой, който да промени мнението ти. Ти си упорит, особено когато си си наумил нещо.

Близнаци (21 май - 20 юни)
„А какъв е твоят трик?”

Вие сте уникални и неповторими. Винаги намирате приятели навсякъде, всеки ден. Имате безброй номера на познати и приятели е телефонния си указател, както и винаги плановете ви са запълнени с дни напред.

Рак (21 юни - 22 юли)
„Аз съм тук за теб”

Имаш най-голямото сърце и най-грижовната личност, затова винаги предлагаш помощта и подкрепата си за онези, които са около теб.

Лъв (23 юли - 22 август)
„Мога да го направя”

Винаги правите неща, които другите хора не могат или дори се плашат от тях. Обичате аплодисментите, които получавате, след като сте изпълнили нещо, което хората са се страхували да направят.

Дева (23 август - 22 септември)
„Нека първо да проверя в Google”

Всъщност проверявате всичко, което ви казва някой. Винаги правите по няколко проверки преди да направите нещо и мислите поне няколко пъти преди да изречете нещо. Такива сте – няколко пъти мерите и чак после режете.

Везни (23 септември - 22 октомври)
„Разпръсквам любов”

Вашата балансирана и дипломатична природа ви прави един миротворец и един голям експерт в решаването на проблеми, тъй като винаги се опитвате да накарате хората да се сприятеляват и да се обичат.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
„Нали ти казах!”

Винаги сте прави – или поне така си мислите. Интересно е, че през повечето време наистина е така, защото сте интелигентни и умеете да „четете’ хората, пък и интуицията ви е невероятна.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)
„Живееш само веднъж”

Вашата фраза е и вашето мото, по което живеете живота си. Винаги правите това, което искате – правите забавни неща и поемате големи рискове, защото вярвате, че животът е твърде кратък, за да се ограничавате от каквото и да било.

Козирог (22 декември - 19 януари)
„Нека да го поправя”

Вие винаги оправяте нещата – винаги, на всяко място и във всяка ситуация. Винаги се опитвате да оправите бъркотията на други хора и сте склонни да свършите добра работа, защото сте организирани, хладни, спокойни и организирани и знаете как да възстановите реда във всичко.

Водолей (20 януари - 18 февруари)
„Нищо не е невъзможно”

Ти си мечтател и непокорен. За теб само небето е границата и смело следваш мечтите си дори те да звучат на околните като нещо ненормално.

Риби (19 февруари - 20 март)
„Красиво е!”

Винаги се възхищавате на всичко около вас – природата, хората, колите, дрехите, песните и какво ли още не. Оценявате красотата и в най-малките неща – все пак дяволът е в детайлите.

jenata.blitz.bg