Лайфстайл

Мария Илиева е първата жена в кревата на Наско Колев! Спал с нея едва 16-годишен

  21.09.2018 13:29             
Мария Илиева е първата жена в кревата на Наско Колев! Спал с нея едва 16-годишен

Поговорката „Хвани си кака, за да те отрака” важи с пълна сила за младия рапър Атанас Колев, узна HotArena.

 Младежът, който се опитва да реди черни рими без особен успех за момента, признал пред приятели, че именно кака му Мара го открехнала в секса, писа „Уикенд”.

 „Започна да ме сваля, когато бях на 16 години, доста наивен и много хора се възползваха от това”, признал хип-хоп талантът. Наско Колев стана популярен покрай участието си в „Х Фактор”, където съдбата го срещна и с Мара Илиева. Тя го взе под крилото си, стана му продуцент, а сега се оказа, че го ползвала и за креватни удоволствия. 36-годишната тогава Мария е първата жена на Наско. Тя го обучила на някои техники в леглото, като го открехнала какво и как обичат жените. 

 Певицата, за която се знае, че която обича  млади и „зелени” момчета, в момента е сама и гледа малкия си син Александър. През януари 2019 г. бебокът ще навърши годинка, а родителите му вече са разделени. 27-годишният му татко Георги Михайлов вече има други жени в живота си и смени Мария с по-млади и атрактивни мацки.

 Запознати издават, че рапърът Атанас Колев се превърнал в същински звяр в леглото благодарение на Мария Илиева. Напиращият за слава музикант, чиято звезда изгря на сцената на „Х Фактор“, имал не една и две запомнящи се нощи с поп певицата, която му разкрила тайните на Кама Сутра, радват се неговите приятели. 

 Мария често и с носталгия признавала, че го е обучила добре за битки на любовния фронт, а сега други го използват наготово. Наско Колев обаче не съжалявал за края на отношенията с кака си. Той се радвал да бройка все по-вече и по-атрактивни мацки и да им показва уменията си в леглото.

хотарена