Свят

Брутално убийство на млада гангстерка в Атина! Надупчили я с 15 куршума (СНИМКИ)

  21.09.2018 12:44             
Брутално убийство на млада гангстерка в Атина! Надупчили я с 15 куршума (СНИМКИ)

33-годишна жена беше намерена мъртва в колата си в гаража на апартамента си в сряда вечерта. Инцидентът се случи в северното предградие на Атина в Кифисия, съобщава „Български новини”.

  Местната полиция била извикана от телефон на майката на жената. Жертвата е била намерена мъртва в колата й, а до тялото ѝ полицията е открила куршуми от две различни оръжия - вероятно тези, които са я използвали, за да я застрелят.

  Застреляната e Катерина Анастасаки е била убита в сряда сутринта, но тялото било забелязано в следобеда на същия ден. Жената била на седалката на шофьора. Според първата информация от полицията, 33-годишната е била простреляна многократно – най-малко 15 пъти.

  Понастоящем не е известно дали убийците чакали в гаража или са се приближили и просто са влезли в него.

  Катерина Анастасаки е арестувана през 2009 г. за кражба, грабеж, нарушение на Закона за оръжията и образуване на престъпна организация, докато през същата година е направен опит за убийството ѝ в квартал Галаци. На 6 септември 2011 г. тя я е простреляна от неизвестни от минаваща кола. Този опит бил част от разчистване на сметките между банди от подземния свят. По време на стрелбата, жената е била бременна.

  33-годишната е майка на момиче на 7 години и се е преместила в Кифисия преди около година.