Спорт

Определиха съдиите за кръга в Трета лига

  20.09.2018 16:37             
Определиха съдиите за кръга в Трета лига

Длъжностни лица от Монтана и Видин ще обслужат мача в Луковит между местния Ботев и Локомотив /Мездра/ от 7-ия кръг на Северозападната Трета лига. На главния съдия Петър Иванов /на снимката/ ще помагат Николай Недков и Николай Щирков. За четвърти арбитър е определен Николай Малджански, а за делегат – Еней Кузманов.

Арбитри от Ловеч ще пътуват до Полски Тръмбеш, където Янтра приема Първа Атомна /Козлодуй/. В бригадата са Никола Петров, Георги Дойнов, Пламен Хинков и Венцислав Банчев. Делегат е  Никола Атанасов от Велико Търново.

С наряд за двубоя в Червен бряг между Партизан и Бдин /Видин/ са Петър Кузев, Даниел Ников и Михаел Денчев от Габрово. Наряди за четвърти съдия и делегат имат врачаните Ивайло Живков и Емил Младенов.

Георги Гинчев от Великотърновската колегия ще ръководи сблъсъка Спартак /Плевен/ - Ком /Берковица/. Ще му помагат Никифор Велков и Ивелин Конов от Габрово. Сред длъжностните лица са също Дочо Михов от Ловеч и Красимир Кандиларов от Велико Търново. От старопрестолния град е и делегатът на срещата Локомотив 1927 /Дряново/ - Вихър /Славяново/. В бригадата за нея са арбитри от Монтана и Враца – Венислав Живков, Даниел Цолов, Георги Бенчовски и Ивайло Тодоров.

Врачанинът Славян Добрев и Веселин Игнатов от Монтана ще са четвърти съдия и делегат на мача Левски 2007 /Левски/ - Трявна. Той ще бъде ръководен от Венцислав Кознички от Велико Търново, на когото ще помагат неговите съграждани Недялко Матанов и Атанас Николов.

Останалите наряди са:

ПАВЛИКЕНИ – ЯНТРА /ГАБРОВО/

МИЛЕН ВЪЖАРСКИ ВТ, ИЛИЯН КАПАРАШЕВ ВТ, ИВАЙЛО АТАНАСОВ ВТ 

4-ти: ИВАЙЛО ПЕТРОВ ЛЧ  Делегат: ИГОР БАКЬОВ ВТ

 

СЕВЛИЕВО – АКАДЕМИК /СВИЩОВ/

РУМЕН ХРИСТОВ ПЛ,  ДЕНИС ХРИСТОВ ПЛ, ТИХОМИР МАРИНОВ ЛЧ 

4-ти: ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ПЛ  Делегат: ГЕОРГИ ТРЕНДАФИЛОВ ГБ

Двубоят Павликени – Янтра /Гб/ ще се играе в понеделник от 17 ч. Останалите мачове са по същото време в неделя.