Събития

Посрещнаха с питка и мед първокласници СНИМКИ

  19.09.2018 16:28             
Посрещнаха с питка и мед първокласници СНИМКИ

В СУ „Христо Ботев” Козлодуй с много настроение цветя, както всяка година, така и тая посрещнаха първия учебен ден в двора на своето училище, където бяха подновени, боядисани и допълнително монтирани пейки, беседка, насадени много цветя, което допринесе за още по голямо настроение и желание на учениците да покажат  своите  успехи в образователната система.

Около 500 ученика ще се учат в козлодуйското училище с директор Николинка Тодорова, която постоянно, упорито и неуморно посреща всяка година своите ученици и им вдъхва много вяра, надежда в образователната система.

Тържеството премина с музикална програма, изнесена от ученици от същото училище от „Славеева група” с ръководител Петя Русанова и  издигане на  националното знаме и посрещане на училищния знаме.

Най-нетърпеливи и мили бяха първокласниците, които за първи път чуха училищния звънец и прекрачиха училищния праг, за което получиха аплодисменти от всички присъстващи на тържеството и топли поздравления от директорката на училището Николинка Тодорова, която изля менче с вода за благополучие в училището, както за първокласниците, така и за всички ученици.