Свят

Стотици хора си изпатиха жестоко заради полудялата Сандра, която си организира пет сватби, смени 13 рокли и пръсна 70 бона

  19.09.2018 13:58             
Стотици хора си изпатиха жестоко заради полудялата Сандра, която си организира пет сватби, смени 13 рокли и пръсна 70 бона

Едва ли има жена, която когато е била малко момиченце да не си е представяла идеалния й сватбен ден. Безспорно всяка дама си мечтае сватбата й да е съвършена, всичко да е като от приказките, а тя и бъдещият й мъж да бъдат неземно красиви. Разбира се тържеството и забавлението на гостите също са от значение.

Е, оказа се, че не точно такава е историята на нигерийката Сандра Игуе, която се самопровъзгласи за „най-откачената булка”. 

Приятелят й и предложил брак, а тя му поставила условието, че това ще се случи, ако имат пет сватбени тържества. Така и станало – Сандра сменила 13 рокли, а половинката й олекнал с цели 70 000 паунда.

Първото им сватбено тържество, а и най-голямото, било в бащиното й село в Нигерия Лагос. За да присъстват гостите й там е трябвало всички те да платят от собствения си джоб по близо 2 500 паунда.

„Казах им – изтеглете кредити, ако нямате парите. Вие трябва да сте там иначе не ме уважавате. Ще трябва да си платите билетите за самолета, както и нощувките си в хотела, където ще празнуваме. Разбира се те дойдоха, защото иначе щяха да си изпатят жестоко. Изобщо не ме вълнува дали е можело да си ги позволят или не. Това е моят ден. Те са длъжни да ме уважат и да празнуват с мен”, отсича Сандра. 

Но не само приятелите й са теглили кредит. В сериозни заеми е и потънал и младоженецът й, който сам изтеглил кредит, за да угоди на жена си.

Сандра сменила цели 13 рокли по време на тържествата. Задължила и 13-те й шаферки да бъдат с определени рокли, както и на висок ток през цялото време.

„Тя закъсня с 4 часа за едно от тържествата. А аз бях с токове. Никога в живота си не бях обувала високи обувки, а сега прекарах часове на тях – краката ми се подуха, започнаха да оттичат и да почервеняват, но тя каза, че това не я интересува и аз трябва да изглеждам така както тя иска, защото това е нейният ден”, споделя през сълзи сестрата на Сандра, която била една от шаферките й.

Останалите три тържества също били в Нигерия, но в други градове. Последното й сватбено тържество пък било в скъп хотел в Лондон.

„Беше кошмарно. Не само, че теглихме луди пари, за да идем на сватбата й, но и накрая ни изгони от дансинга и от общите снимки”, казват повечето от гостите й.

„Нормално е да ги изгоня от дансинга. Исках в центъра на всичко да съм аз, е, и съпруга ми де. А за снимките и това си има обяснение – бях им казала, че всички трябва да са облечени в синьо и сребристо, а тези, които не се бяха съобразили с цветовете загрозяваха всичко. Затова не им дадох да се снимат с нас”, отсича булката.

Тя споделя и че е имала сериозни разправии с фотографа и оператора, които трябвали да направят фотосесията й.

„Бях бясна. Приливът на морето беше много силен. Не исках така. а те имаха наглостта да ми кажат, че аз съм виновна, защото съм закъсняла с цели пет часа за снимките. Ми закъснях, защото трябваше да имам хубава прическа и грим. Какво искат? Изгоних ги. И все пак имах идеалната сватба”, казва накрая Сандра, която не без причина е обявена за най-лудата булка. / jenata.blitz.bg