Крими

Бивш катаджия предизвика катастрофа, при която загина моторист във Враца СНИМКИ

  16.09.2018 13:21             
Бивш катаджия предизвика катастрофа, при която загина моторист във Враца СНИМКИ

Моторист загина след удар в автомобил на централен булевард във Враца. Кървавият инцидент малко преди 11 часа днес на бул. „Екзарх Йосиф“. Движещият се в посока от пожарната към центъра моторист бил ударен от лек автомобил „Опел“, който по същото време се движел по улица „Вардар“.

Водачът на немската колра твърди, че не е видял навреме „летящият“ по думите му мъж с мотора. По информация на „Конкурент“, шофьорът на „Опел“-а е пенсиониран бивш служител на КАТ – Георги Младенов, който беше останал дълго след ПТП-то, за да дава показания пред разследващите му колеги.

Удареният моторист бил натоварен в тежко състояние и откаран към болницата, където лекарите не успели да го върнат към живота. Според неофициална информация, загиналият Андриян Д. е член на местното рокерско общество, което днес трябваше да почете в църквата „Св.Възнесение“ в етнографско-възрожденския комплекс във Враца загиналите при пътно-транспортни произшествия. Веднага след кървавия инцидент общността заля със жалейки профила си в социалните мрежи.

За да не пречат на движението по оживения булевард, двете превозни средства бяха преместени от местопроизшествието, край което обаче останаха отломките от мотора.

Четете повече във в. „Конкурент“ – всекидневникът на Северозапада.