Konkurent
ТДМ

България

Съдят извратеняк за изнасилване на юноша

2018-09-14 17:25 328 0

Съдят извратеняк за изнасилване на юноша

59-годишен бивш затворник и настоящ собственик на малко магазинче в старозагорския ромски квартал „Лозенец“ ще застане на подсъдимата скамейка по обвинение в сексуално посегателство над непълнолетно момче.

 

59-годишен бивш затворник и настоящ собственик на малко магазинче в старозагорския ромски квартал „Лозенец“ ще застане на подсъдимата скамейка по обвинение в сексуално посегателство над непълнолетно момче.

Мургавият Алиосман Б., познат в квартала като Кьор Али, заради загубата на едното си око при поредния престоя зад решетките е задържан под стража след сигнал от 17-годишно съседче. По думите на юношата рецидивистът на два пъти се гаврил с него, случаите били от 26 май и 3 юни т.г.

Мъжът се възползвал от желанието на хлапака да си купи евтини цигари и въпреки оказаната съпротива на няколко пъти проникнал в него с члена си. При повторната гавра жертвата получила обилно кръвотечение, което се наложило да бъде спряно с хирургична намеса. Тогава момчето признало за случилото се с него, но междувременно Кьор Али напуснал България и няколко месеца останал на работа в Италия.

Той е задържан при влизане обратно през границата , предстои районният съд в Стара Загора да насрочи датата за разглеждане на казуса. Според запознати възрастният извратеняк има и други случаи на подобни похождения, но пострадалите не смеели да се оплачат от страх, че може да им подпали къщите.

монитор

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Ще взимат шофьорски книжки завинаги - пълен ценоразпис на новите глоби
2019-01-17 21:10
771 0

Новите промени ще залегнат в Закона за движение по пътищата след разделянето му на три части

Шофьор, който направи три от общо седем тежки нарушения…

Жестока катастрофа. Жена загина, а други двама са болница
2019-01-17 19:55
710 0
 70-годишна жена загина на място, а други двама са в болница в тежко състояние след катастрофа на пътя между Вълчи дол и с. Войводино. Според…

Откриха трупа на мъж, назначиха аутопсия (СНИМКА)
2019-01-17 18:40
357 0
Осемдесет и една годишният Вълю Вълев е обявен за издирване по молба на близките му на 11 януари СНИМКА: МВР Намерен е трупът на обявен…

Шофьор блъснал 15-годишно момче и избягал
2019-01-17 17:25
304 0
 15-годишно момче е било блъснато от лек автомобил в доспатското село Барутин. Шофьорът на колата напуснал произшествието и оставил удареното дете на пътя. В следствие…

актуален брой на вестник Конкурент