Лайфстайл

ДесиСлава стана копие на Тони Димитрова! Младата майка не може да отслабне, има двойна гуша

  13.09.2018 16:33             
ДесиСлава стана копие на Тони Димитрова! Младата майка не може да отслабне, има двойна гуша

Деси Слава втрещи почитателите си с двойната си гуша и доста едра фигура, видя HotArena.

Блондинката от Гълъбово бе оприличена от феновете си на обичаната певица Тони Димитрова, но не заради гласа, а заради килограмите си.

Младата майка от години има проблеми с килограмите, а след раждането на втория си син Борис така и не може да се втали. Тя даде живот на втория си наследник през декември 2017 г., като наддаде до 93 кила. В момента певицата от Раднево тежи около 75 кг и за неин ужас има немалък корем, ханш, баджаци и двойна гуша. Разбира се, на снимките, които гласовитата изпълнителка публикува в социалните мрежи, изглежда доста по-фина и слаба, но на живо лъсва истината, писа „Уикенд“.

Все едно гледам Тони Димитрова... доста си се наляла. Ама поне имаш глас, в това няма спор!”, злъчно отбелязва неин почитател под един от постовете ѝ.

Тони Димитрова е сред изпълнителките, които са върли противници на диетите. „Според мен те трябва да се забранят, защото при 99% от тях впоследствие се получава йо-йо ефект“, категорична е бургазлийката. И все пак, дори и закръглена, феновете си я харесват такава, защото килограмите й придават чар. При Деси Слава нещата обаче не стоят така, тя е с 15 години по-млада от Тони и е редно да се вземе в ръце за да изглежда по-добре на сцената, а и за собствено самочувствие.

Деси няма воля да спортува с любимия си боксьорът Благой Найденов, който пък я уверява, че я харесва всякак. „Как ще има претенции, като тя издържа и него, и сина им Борис. Именно защото храни цялата рода, ѝ се налага да работи и всяка вечер”, нервничат близките на блондито.

Деси Слава пък очевидно не се притеснява от това, че формите й са далеч от манекенски и не е подходящо да се облича в мини поли и рокли, и продължава да се гологъзи в минижупи, като 20-годишна певица.