Крими

Васил Ганов след палежа: Очаквам полицията да намери извършителите

  13.09.2018 08:54             
Васил Ганов след палежа: Очаквам полицията да намери извършителите

„Очаквам от полицията да си свърши работата и да намери извършителите на това престъпление“, коментира екслузивно пред „Конкурент“ председателят на районния съд във Враца Васил Ганов. Както съобщи konkurent.bg, тази сутрин, около 3 часа, неизвестни злодеи подпалиха личния му автомобил „БМВ“, паркиран пред дома му на ул. „Стоян Заимов“ №10 - http://konkurent.bg/article/134024/ognena-vendeta-za-predsedatelia-na-raionniia-sud-vuv-vraca-snimki.

„Нямам подозрения, не съм получавал заплахи, не знам кой би направил това безумие“, коментира пред информационния сайт на Северозапада уважаваният магистрат. Той допълни, че автомобилът му е имал застраховка каско и се надява застрахователят да поеме част от нанесените щети.

Припомняме, че от 5 години и половина насам във Враца и региона това е 118-а запалена кола, от които са разкрити едва 8 палежа, а осъдени са били 10 души.

Само от началото на месеца това е вторият палеж на лъскав автомобил, след като в нощта на 4 септември изгоря джип „Мерцедес“, подпален на бул. „Втори юни“ №76, паркиран пред жилищен блок.