Лайфстайл

Истината лъсна! Тези 3 признака издават фалша във всяка жена

  31.08.2018 08:16             
Истината лъсна! Тези 3 признака издават фалша във всяка жена

Понякога срещаме хора, в чиято искреност се съмняваме, без дори да имаме повод.

Как да разберем, че една жена е фалшива и не е това, за което се представя?

Търсещ поглед

Фалшивата жена има една характерна черта, която, между другото, не разкрива веднага нейната неискреност, но моментално привлича вниманието ви. Този жаден и опитващ се да улови всичко поглед. Може всичко във външния й вид да е безупречно, думите, които произнася, да звучат напълно искрено. Но фалшът се усеща в очите й. През цялото време тя сякаш се намира някъде другаде - или обмисля план за по-нататъшни действия, или се опитва да се съсредоточи върху нещо друго, а не върху събеседника и емоциите, които предизвиква разговорът.

Преструвки

Още един характерен показател за жените, които могат да се нарекат фалшиви, са излишните преструвки. Показните жестове и движения крещят само едно: „Вижте каква съм!”. Подобно маниерничене издава липсата на истински чувства и мисли, а в постъпките прозира желанието да изглеждаш, а не да бъдеш.

Благоговение пред статут

Такива жени с трепет пестят пари за маркова чанта в продължение на няколко години или с отворена уста зяпат приятелката си от училище, която на срещата на класа 20 години след завършването трупа точка след точка. Те не само се възхищават на чуждите победи, а и са готови да се разтопят пред хората, които според тях олицетворяват успеха, забравяйки не само за собственото си достойнство, но понякога и за елементарните норми на благоприличие.

jenata.blitz.bg