Крими

Семейство изрови човешки скелет в двора си СНИМКИ

  20.08.2018 18:44             
Семейство изрови човешки скелет в двора си СНИМКИ

Семейство намери човешки скелет в двора си на улица „Орлин Василев“ в Козлодуй, докато копаели за шахта за мръсна вода, съобщава местният сайт kozloduy-bg.info.

Ужасяващата история, подходяща за филм на ужаситесе случила в неделя вечерта в имота на Малинка и Любен Димитрови. Докато копаел на ръка ямата, на около метър и половина дълбочина, стопанинът попаднал на нещо, което му се сторило като корен. Като го издърпал обаче видял, че е кост, а после намерили и част от черепа и вече разбрали, че са попаднали на човешки останки.

Първоначално хората се шокирали и зарязали работата, но в понеделник сутрин подали сигнал в полицията.

На място пристигнал патрул на районното управление в града, а по-късно и микробусът на Криминалистичната лаборатория. С помощта на багер те разкопали и прибрали човешките останки, които поне видимо били много стари. На мястото обаче няма старо гробище или нещо подобно, а теренът винаги е бил частен имот.

Семейството е купило имота на 4 април м.г. и от известно време са се пренесли да живеят там, като постепенно започнали да правят ремонти по двора, но сега попаднали на зловеща находка. Мястото зад къщата било пусто и за да си прокарат канала на мръсната вода избрали точно този квадрат, разграфили го и взели да копаят на ръка, докато не стигнали до костите.

Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.