Свят

20-годишна гангстерка налетя на шофьор, за да му изтръгне очите и гръкляна

  20.08.2018 07:11             
20-годишна гангстерка налетя на шофьор, за да му изтръгне очите и гръкляна

Млада гангстерка бе арестувана, след като заплаши шофьор на автобус да му изтръгне очите и после да нахрани жена му с тях. 20-годишната Меган Чери също така се изплю в очите на водача на автобуса на университета МакГил в Монреал, Канада. Това пише Daily Record.

Момичето също заплашило да среже гърлото на шофьора, ако помръдне. Тя го държала за шията пред очите на смаяните пътници.

Водачът, който бил от скоро на тази работа, трябвало да напусне автобуса и да потърси медицинска помощ заради жестоката атака на Чери.

Причината за нападението била фактът, че Меган трябвало да бъде таксувана като възрастен, а не като дете. Тя настоявала, че трябва да плати като за дете, но когато получила отказ, се разгневила, започнала да крещи и да кълне шофьора.

Меган казала на водача, че ще го накаже с ножа, който крие в чантата си, като му разреже гърлото. После го заплашила, че ще му изтръгне очите и ще нахрани жена му с тях, а накрая се изплюла в лицето му.

След като била арестувана, тя казала, че не е намушкала никого и отрекла да е носила нож в чантата си.

Шери бе призната за виновна по обвинения за заплашително и обидно поведение, което може да причини на един разумен човек страх и тревога.

В съда момичето описало собственото си поведение като отвратително и се разплакало.

Превод: БЛИЦ