Лайфстайл

Потрес! Хората на Слави се изгавриха с траура във Варна

  17.08.2018 09:28             
Потрес! Хората на Слави се изгавриха с траура във Варна

Музикантите от „Шоуто на Слави“ пяха и танцуваха във варненски клуб в нощта на черния 15 август, когато две деца изчезнаха в морето край вълнолома в морската столица, научи само Hotnews.bg. Трагедията спря веднага тържествата за празника на града. Отменени бяха както празничната заря от 23.30 часа, така и големият концерт с участието на Папи Ханс , румънците от „Моранди“ и още техни колеги. Сцената на пристанището, която трябваше да посрещне звездите в 21.00 часа, бе разкостна незабавно, а огромната публика си тръгна безмълвно, молейки се за спасението на хлапетата.

Час и половина след това, на метри от мястото на трагедията, Борис Солтарийски, Невена Цонева, Гъмзата и балет „Магаданс“ започнаха с кючеците и гьобеците, видя само Hotnews.bg.

Въпреки че на плаката за извявата на хората на Слави ясно бе написано, че музикантите отбелязват празника на Варна, те не изглеждаха особено опечалени от ужасяваща случка край вълнолома. Не намериха и за нужно да отменят проявата си, подобно на поп изпълнителите от сцената на пристанището, въпреки че официален траур в града не бе обявен.