Спорт

U15 на Ботев замина на лагер в Банско, чака там ново попълнение /СНИМКИ/

  15.08.2018 09:22             
 U15 на Ботев замина на лагер в Банско, чака там ново попълнение /СНИМКИ/

Треньорът на U15 на Ботев Лукан Луканов замина тази сутрин от Враца с група от 20 човека за лагера в Банско, организиран по програма на БФС, обезпечена финансово от министерството на младежта и спорта. Футболистите бяха изпратени от своите родители. Тимът ще бъде настанен в хотел "Белведере". Няколко дни след старта на подготовката в курортното градче към отбора ще се присъедини вратарят Габриел Георгиев, който в момента е с температура. На място се очаква и ново попълнение - централният защитник Костадин Костадинов. Момчето е от Сандански, но е било в школата в Етрополе.

В Банско ботевци ще имат три контроли – на 19 август с Ботев /Пловдив/, на 22-и с Национал и на 24-и със Славия. И трите срещи са от 16.30 ч. Врачани се прибират на 25 август.

„Съперниците ни са изключително силни. Това са тимове от Топ 5 в България. Ботев /Пловдив/ се прибира от най-големия юношески турнир в света „Готия Къп“ в Швеция, където стана втори. Национал е трети в последното класиране. Няма нужда да коментирам Славия. Готови сме да премерим сили с всеки от тях и по-добрите ще победят. В нашата група 5 момчета са набор 2005, останалите 17 са родени през 2004 г.“, каза треньорът на врачани Лукан Луканов.