Събития

БАСФ реализира невиждан досега семинар на колела СНИМКИ

  14.08.2018 15:40             
БАСФ реализира невиждан досега семинар на колела СНИМКИ

Компанията БАСФ организира невиждан досега семинар на колела, в който представя своите продукти, предназначени за есенните грижи за житни култури и рапица. Събитието се състоя на 14 август на база във врачанското село Софрониево, като ще продължи и в други точки на Северозападна България. Поредицата от форуми от типа роудшоу са част от есенната кампания, казаха от БАСФ. Акцентът падна върху продукта Систива, който на цена от 3.60 лв/дка осигурява защита от сеитбата до пролетта.

Специалистите на БАСФ създадоха продукт, осигуряващ 360 градусова защита при отглеждане на житни култури. Заслужено наричан „прогрес в науката“, Систива е продукт, осигуряващ пълна защита на посевите от сеитба до пролетта.

Систива е първият фунгицид, който се прилага заедно с обеззаразителя върху семената, осигуряващ най-дълга защита на житните посеви. Той контролира всички важни заболявания по пшеница и ечемик - дрешлера, септориоза и брашнеста мана. Но освен всичко това Систива е новият надежден помощник в системата за борба с видовете кореново гниене.

Систива е много повече от фунгицид. Това е продукт, който оптимизира производството и повишава рентабилността. Приложението му наесен осигурява дълга защита и позволява първото фунгицидно третиране напролет да бъде отложено във времето или извършено при поява на флагов лист в зависимост от инфекциозния фон и климатичните условия. Благодарение на него, вие имате по-голяма гъвкавост в управлението на различните агротехнически мероприятия. Намаля се броят на преминаванията с техника и съответно разхода на гориво. Не на последно място е и фактът, че вие и вашето производство сте независими от климатичните условия от сеитбата до пролетта. 

Иновацията от БАСФ промени представите на конвенционалната технология за растителна защита в редица държави, където днес Систива не е продукт, а стандарт. 

Преференциални цени и специална оферта в годината на старта

Компанията предлага преференциални цени и специална оферта в годината на старта. Първите 100 стопанства, които засеят минимум 50 торби рапица на БАСФ, получава 5 литра безплатен Пиктор /достатъчен за 7% от площите/ - това е фунгицидът, който увеличава приходите средно с 15%.

Всички, които изберат хибриди от новата генерация ИнВигор, ще получат безплатен Карикс за 20 до 25% от площите за всеки 11 закупени торби /5 л Карикс за всеки 11 торби/ или безплатен Вазтак за 75% от площите за всеки 5 закупени торби /1 л Вазтак за всеки 5 торби/.

От БАСФ припомниха, че не са само компания, а че предлагат решения в земеделието.