Свят

Жени и семействата им си спретнаха бой заради селфи (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

  14.08.2018 10:30             
Жени и семействата им си спретнаха бой заради селфи (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Полицията прекъсна меле пред известния фонтан Треви в Рим, след като две жени не успяха да се споразумеят за това кой първо трябва да си направи селфи. В боя се включили и двете семейства след като 19-годишната холандска туристка се скара с жена от италианско-американски произход, на 44-годишна възраст. Спорът, впоследствие, преминал в насилие пред шокираните очевидци, пише "Дейли Мейл"

Жените си разменили удари преди роднините им също да реагират и да стане меле от поне 8 души. Всичко започнало с това, че и двете жени искали да си направят селфи на едно и също място - пред фонтана Треви, по едно и също време. Полицаи се намесили, за да спрат боя, но спокойствието продължило само няколко минути. След като мелето се възобновило, Още двама полицаи били извикани, за да сложат край на спора. Съобщава се, че няма обвинения към жените, но и двете имат рани от боя помежду си.

видео в Блиц: https://www.blitz.bg/svyat/zheni-i-semeystvata-im-si-spretnakha-boy-zaradi-selfi-pred-fontana-trevi-snimkivideo-18_news620154.html