Свят

Тийнейджърка е влюбена в страховитата си кукла зомби, планира брак с нея нея през следващия месец (СНИМКИ)

  14.08.2018 09:58             
Тийнейджърка е влюбена в страховитата си кукла зомби, планира брак с нея нея през следващия месец (СНИМКИ)

Тийнейджърка казва, че възнамерява да се омъжи за плашещата кукла зомби, която тя харесвала повече от който и да е от нейните минали приятели. Фелисити Кадлек твърди, че има интимна връзка с куклата момиче, която е наречена Кели и е покрита с фалшива кръв, информира "Мирър".

19-годишната девойка от американския щат Мазачузетс, която има името на Кели, татуирано на ръката си, обсипва с целувки куклата и я облича в розови дрехи. Куклата била надарена на Фелисити, когато тя била само на 13 години, след като я намерили на "страховит сайт за колекциониране на кукли" - и двойката сега е влюбена, твърди тинейджърката. Фелисити, която е от американския щат Масачузетс, заяви, че планира да се ожени за Кели през следващия месец. "Имах гаджета в миналото и винаги съм мислила, че съм влюбена в тях - но те никога не са ме карали да се чувствам така, както е в момента.

За съжаление много хора не разбират нашите взаимоотношения, но аз съм много влюбена в Кели", казва Фелисити "Имаме нормална, интимна връзка, която се развива по нормалния начин - и ще се оженим през септември." Въпреки че е притежавала Кели повече от шест години, Фелисити твърди, че са й били нужни три години, за да открие истинските си чувства към куклата. "Знам, че има хора, които мислят, че трябва да съм с истински човек, но за мен Кели е истинска.

Дори получавам критика от моите приятели и семейство - ако излезем с тях, няма да ми позволят да взема Кели с мен. Ако отидем за храна, тя винаги трябва да остане в колата, защото хората ще се втренчат в нея, така че никога не сме имали среща на публично място. Но независимо от това, което другите хора мислят за нашите отношения, тя ме прави щастлива и аз я обичам, така че другото няма значение", споделя влюбената Фелисити.

Превод и редакция: БЛИЦ